Hondenschool

De Best for dogs & horses

2021 is het jaar! Het jaar waarin wij van start gegaan zijn met de hondenschool.

Bij De Best for dogs & horses krijgen wij dagelijks te maken met (jonge) honden en eigenaren die misschien ergens tegen aanlopen, dat heeft ons ook op het idee gebracht hier wat mee te gaan doen! We hebben zo veel mogelijkheden om u op een ontspannen manier te ontvangen. De binnenhal verhard en onverhard de buitenspeeltuin en al onze dieren in de kinderboerderij die willen helpen met het trainen van uw hond.

Samen sta je sterker, zo willen wij ook altijd iedereen helpen. Een nieuwe pup in huis? Of wil uw volwassen hond niet naar de dierenarts of zijn er andere vragen? Samen kunnen wij kijken naar de beste manier van communiceren met uw hond.

Wie ben ik?

Maxime
Altijd dol op alle diertjes, in 2016 adopteerde ik voor het eerst mijn eigen hond uit Roemeni√ę. Dit ging niet gemakkelijk, ik besefte me heel goed dat als ik een leuke hond wilde hier meer mee moest doen. Zo gezegd zo gedaan, ik ben gaan trainen met een gedragstherapeut en realiseerde me dat ik er enorm veel plezier aan beleefde. Hier wilde ik meer mee gaan doen!

Mensen helpen, onnodige problemen voorkomen of samen oplossen. Hoe ga ik dat doen?

In 2017 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot kynologisch gedragstherapeut/puppy coach. Hier heb ik geleerd om te schakelen, Mensentaalknop UIT, Hondentaalknop AAN! Naast de afgeronde modules behaal ik in 2021 mijn diploma bij Arnoud Busscher dat erkend wordt door de Nederlandse vereniging van Hondenspecialisten.

Soorten trainingen

Contact gegevens/inschrijfformulier

info@debestfordogsandhorses.nl
Tel: +31 6 10 71 14 61

 

Maxime