Basistraining

Leeftijd vanaf 12 weken

Het volgen van de basis training is erg belangrijk. Niet alleen om een goede start te maken, maar ook om later probleemgedrag te voorkomen. In groepen van maximaal 4 deelnemers starten wij de basistraining. Door de groepen klein te houden blijven de pups geconcentreerd en kunnen al uw vragen persoonlijk beantwoord worden.

Onze basistraining bestaat uit 10 lessen en een praktijk examen. Dit examen zal plaatsvinden op openbaar terrein, net als sommige lessen. Dit om ervoor te zorgen dat uw hond de oefeningen op ieder moment onder iedere omstandigheid onder de knie heeft. In deze 10 lessen ben ik uw training coach en maak ik u wegwijs in het brein van uw hond.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn onder andere; socialisatie/habituatie, wanneer roep ik mijn hond? Hoe voorkom ik dat mijn hond overlast veroorzaakt? Wandelen aan de lijn, basis commando’s en gedragingen in persoonlijke omgeving.

Wat willen wij graag bereiken tijdens de basistraining? Niet alleen op een les veld hoort jou pup te luisteren, de relatie tussen eigenaar-hond versterken en een goed teamverband.

U ontvangt van ons een bullet journal met leuke informatie en weetjes voor jou hond!


Aanmelden