Hondenhotel

Onze pensiongelegenheid is zo huiselijk mogelijk gemaakt. Kleine groepjes van onze vaste klanten van de hondendagopvang kunnen blijven logeren. Doordeweeks gaan deze mee met de groepen van de dagopvang en in het weekend gewoon in het ritme van onze eigen honden.

Ze slapen in het hotel gelegen aan ons huis vast met een eigen tuin van 300 m2 met schaduw speelgoed en een zwembadje. Ons terras grenst aan deze tuin dus alleen voelen ze zich nooit. Doordat de honden ons al goed kennen komen ze blij binnen en kunnen de eigenaren met een goed gevoel op vakantie gaan.
Mocht er in de vakantie iets met uw hond zijn zullen wij zorg dragen voor goede medische ondersteuning.

Hotel altijd op afspraak

Wij zijn officieel dealer van Farm Food, complete hondenvoeding. Dit eerlijke product kunt u bij ons kopen maar ook tijdens de vakantie van uw hond kunnen wij dit geven. Wij rekenen € 3,50 per dag extra als wij Farm Food brok en vers vlees geven. (tot honden van 40 kilo hierboven geldt een ander tarief)
Farm Food is vrij van conserveringsmiddelen en vrij van geur kleur en smaakstoffen. De brok staat garant voor 90% vertering en in het verse vlees zit geen kip of bot verwerkt.

Hoe u klant kan worden vindt u op de pagina aanmelden.