Hondenhotel

Onze pensiongelegenheid is zo huiselijk mogelijk gemaakt. Kleine groepjes van onze vaste klanten van de hondendagopvang kunnen blijven logeren. Doordeweeks gaan deze mee met de groepen van de dagopvang en in het weekend gewoon in het ritme van onze eigen honden.

Ze slapen in het hotel gelegen aan ons huis vast met een eigen tuin van 300 m2 met schaduw speelgoed en een zwembadje. Ons terras grenst aan deze tuin dus alleen voelen ze zich nooit. Doordat de honden ons al goed kennen komen ze blij binnen en kunnen de eigenaren met een goed gevoel op vakantie gaan. Mocht er in de vakantie iets met uw hond zijn zullen wij zorg dragen voor goede medische ondersteuning.

Hotel altijd op afspraak

Vanaf augustus 2021 zit het klantenbestand voor ons hotelgedeelte vol. Nieuwe klanten van de hondendagopvang kunnen hier dus helaas geen gebruik van maken.

Wij zijn officieel Dealer van Renske Natuurlijke Diervoeding en Farmfood  Dit goed uitgebalanceerde voer kunt u ook tijdens de vakantie van de hond geven. Wij stellen een maaltijd op maat klaar naar uw en de hond zijn wens en berekenen de aanschaf prijs zoals in de winkel verkocht wordt. Blijft er iets over krijgt u dat weer mee naar huis. We hebben het hele assortiment dus brok, stoomvlees en diepvries.

Hoe u klant van de hondendagopvang kan worden vindt u op de pagina aanmelden.