Wie zijn wij?

Wij zijn Hans en Gaby de Best met onze tweeling Babs en Tess.

In 2004 begonnen met een zeer goedlopende HUS, Honden Uitlaat Service, te Den Helder. Ieder jaar mocht ik met veel plezier gemiddeld 4000 honden uitlaten. Hiervoor ook aangesloten bij de branche vereniging en het benodigde certificaat Roedelgedrag behaald. De branche vereniging gaf de HUS bij controle de hoogst mogelijke waardering voor alle onderdelen waaraan een HUS moet voldoen!

In 2014 heeft de uitlaatservice de vorm van een prachtige hondenopvang gekregen.

Na een aantal jaren de Hondenopvang te hebben gerunt hebben wij sinds juli 2016 de kans gekregen onze droom nog verder te ontwikkelen. Op de Meilag 16 in Venhuizen zijn wij gaan wonen. Hier bieden we nu honden en paarden de leefruimte zoals wij die graag zien. Veilig en vrij. Op ons grote 6 hectare land is voor de honden een prachtige speeltuin ontwikkeld en voor binnen gezellige woonkamers. Voor de paarden zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig, waaronder een weiland binnen en buitenrijbaan stapmolen etc.

Onze grote liefde voor dieren geeft ons hier de kans ook de Shetlandpony fokkerij waar te maken en zelfs ons kleine vee gedijt goed. Babs en Tess verzorgen tijdens uw vakantie onder begeleiding graag uw cavia of konijn.

Ons motto is en blijft plezier met een hele grote P.