Gedragsproblemen

Een hond is een huisdier waar men veel plezier aan kan beleven. Helaas worden honden steeds vaker als een probleem ervaren vanwege hun ongewenste gedragingen.

Wat zijn gedragsproblemen? Er is geen definitie voor, de belangrijkste vraag is: wat vind u een probleem? Onderstaand enkele voorbeelden.

Consult

In een gesprek bij u thuis zullen de gedragsproblemen worden besproken. Na alle verkregen informatie/observatie zullen wij de oorzaak van het probleem gedrag proberen te achterhalen. We bespreken tijdens dit consult een doelgerichte therapie om het gedrag van de hond te verbeteren.

Ongetwijfeld zullen we samen veel te weten komen over uw huisdier!

Na het consult krijgt u een uitgewerkt rapport op de mail waarin al onze bevindingen en besproken therapie worden uitgewerkt. Dit zodat alle besproken onderdelen nog stapsgewijs benoemt worden en u dit rustig kunt nalezen.

Uiteraard staan we naast dit eerste consult altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Misschien is het belangrijk om na een consult verder te gaan met privélessen zodat we alles kunnen blijven behandelen.


Aanmelden