CORONA MAATREGELEN

  1. Houdt de richtlijn van 1,5 m afstand tot elkaar van het RIVM aan.
  2. Het uitlaatveld huur je prive, neem je toch iemand mee dan max. totaal 2 personen (m.u.v. samenwonend gezin met kinderen)
  3. De poep emmer staat buiten het uitlaatveld poortje zodat wij deze, alsook het poortje zelf, meermaals per dag kunnen schoonmaken zonder je tijdens je reservering te hoeven storen.
  4. Bij het niet hanteren en respecteren van de extra maatregelen word u verzorgd per direct het terrein te verlaten.

Om het voor iedereen leuk, netjes en veilig te houden kunnen we niet anders dan regels stellen…
Als we allemaal de liefde en het plezier voor honden voorop stellen, dan zijn de huisregels een “piece of cake” ?

Huisregels De Best for Dogs and Horses.
Reserveringen gaan uitsluitend via whats app 06-20401565 met opgave van uw naam adres en email. En gewenste dag zaterdag of zondag.
U krijgt een reserveringsbevestiging met ingedeelde tijd en i-dealverzoek per mail, na betaling is de reservering definitief. Vanaf het parkeerterrein dient u de met pijlen aangegeven route kort aangelijnd te lopen.
Verder dient u binnen de aangegeven route( hekken en linten) te blijven tot u op het grote speelveld aankomt en daarna dient u het hek achter u te sluiten. Het is niet toegestaan om ruimtes en/of velden te betreden zonder toestemming en/of reservering.
Houd voldoende afstand met het passeren van anderen mensen en/of honden (respecteer elkaars persoonlijke zone).
Het is niet toegestaan het prive terrein te betreden en zeker niet met hond, je mag natuurlijk wel altijd bellen, appen enz, dan komen wij jouw kant op. Op het terrein verwachten wij van jou een enthousiaste samenwerking spirit, gezelligheid, veiligheid en ongelofelijk veel actief honden plezier!
Ontlasting dient te worden opgeruimd met zelf meegebrachte poepzakjes die dichtgeknoopt in de klaarstaande emmer kunnen worden weggegooid. Bij diarree of vergeten poepzakjes dien je melding te maken bij de terreineigenaren.
Urineren is alleen toegestaan tegen natuurlijke objecten.
Het is niet toegestaan je hond te laten graven op het terrein en/of de velden, kuilen kunnen namelijk voor andere honden weer risico op blessures geven.
Hou je gereserveerde tijd zelf goed in de gaten.
Houd rekening met elkaar, wees beleeft en ga plezierig en liefdevol om met je hond, bij onenigheid kan je je eventueel melden bij de terreineigenaren.
Zie je onverhoopt een onveilige of onprettige situatie wordt melding hiervan bij de terreineigenaren zeer op prijs gesteld.
Bij calamiteiten dien je de terreineigenaren direct op de hoogte te stellen, deze kunnen dan eventueel de benodigde voorzorgsmaatregelen nemen t.b.v. bijv. hulpdiensten.
Agressie verhogende trainingen in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan.
Schok- en/of pennenbanden zijn bij wet, alsook op het terrein, niet toegestaan.
Wegens jouw veiligheid en die van de aanwezige bedrijven zijn op het terrein en in sommige ruimtes beveiligingscamera’s aanwezig.Tevens zullen wij deze beelden, enkel in nodige situaties, gebruiken voor veiligheidscontrole.
Honden mogen niet onbeheerd worden achtergelaten i.v.m. veiligheid.
Bij het overtreden van een of meerdere huisregels of ander onbehoorlijk gedrag kan je de toegang tot het terrein je ontzegt worden door de terreineigenaren voor bepaalde of onbepaalde duur afhankelijk van de ernst van de overtreding(en).
De terreineigenaren hebben ten aller tijden toegang tot elk veld en elke ruimte op elk gewenst moment ( ter controle of voor de gezelligheid ? ).
Wij gebruiken camerabewaking voor jou en onze veiligheid alsook voor de controle voor het naleven van de huisregels.
Betreden van het terrein doe je volledig op eigen risico en de terreineigenaren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade en/of letsel, tevens zijn zij bevoegd een ieder zonder opgave van reden te weigeren en de toegang tot het terrein te ontzeggen.